SİİRT / ŞİRVAN - ŞİRVAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Etiket Sonuçları: lise

Ara

Okulumuz 10-A sınıfı öğrencisi Halil ŞALK il genelinde düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında il merkezi ve ilçelerdeki imam hatipler arasında 3.oldu. Öğrencimizin hazırlanmasında emek sarfeden İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Fatma BİLGİLİ'ye teşekkür eder, öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün himayelerinde yürütülen KTS(Kalite Takip Sistemi) kapsamında öğrencilerimizin yeteneklerinin keşfedilmesine imkan veren kültürel etkinlikler alanında "40 kavram, 40 Şair ve 40 Şiir" etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizin düşünce dünyasının zenginleştirilmesi, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerinin oluşması için çaba sarfeden Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Aslı DEMİR, Sevda SOMUNCU ve Münire UZUNLU'ya, Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Muhyeddin ÇETİNKAYA'ya ve Felsefe Grubu öğretmenimiz Sümer GÜVEN'e çok teşekkür ederiz.Dilin ve insanın özü olan insanı insana yaklaştıran şiirlerin öğrencilerimizin duygularını yansıtmasında faydalı olması ve 40 kavramı hayatları boyunca tatbik etmeleri temennisi ile etkinliklerde görev ifa ederek yeteneklerini keşfeden öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun Psikolojik Danışmanı Tugay KONT tarafından öğrencilerin psikolojik sağlamlılığını artırmaya yönelik Şükür Balığı adlı rehberlik etkinliği uygulandı.  Pozitif psikolojiye göre şükran duygusu bireyde iyi oluş halini destekler ve yaşamlarında olan pozitif durumları  fark etmelerini sağlar. Bu durumda psikolojik açıdan kişinin kendini daha güçlü hissetmesini sağlar.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Barış KEZER kız pansiyonumuzda öğrencilerimizle öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerimizle  hasbihal eden müdürümüz temel eserlerden oluşan kitaplardan hediye etti. Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ederiz.