YURDUMUZ AİLE YUVAMIZDIR

Öğrencilerimiz, emanetimiz, yarınımız. Öğrencilerimizin kız pansiyonumuzda aile sıcaklığını hissetmelerini sağlıyor, onlarla oyun oynuyor, onlarla eğleniyor, yeni şeyleri beraber öğrenmeye çaba sarf ediyoruz.  Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayesinde gerçekleştirilen KTS etkinlikleri bünyesinde, Eğitim Ortamları ve Fizikî İmkânlar Alanı kapsamında öğrencilerimiz için Genel Müdürlükçe hazırlanan “Okul Pansiyonları Vizyon Belgesi” dikkate alınarak, yıllık plan hazırlayarak uygulamaya koyduk. Bu çerçevede okul pansiyonları, öğrencilerin sosyal, sportif, kültürel, akademik çalışmalarına imkân tanıyıp, aile yuvasının sıcaklığını hissedebilecekleri şekilde düzenliyoruz. Öğrencilerimizin hem stres atabildiği hem de eğlenerek öğrenebildiği ortamlar oluşturmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Haftalık pazar etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin sosyal, sportif, kültürel ve akademik çalışmaları için imkânlar oluşturmaya özen gösteriyoruz. Bu minvalde öğrencilerimize Zekâ oyunları köşesi oluşturarak satranç, yap boz oyunları ve mangala oynamalarını sağladık. Masa tenisi köşesi oluşturarak boş zamanlarında masa tenisi oynamalarını sağladık.  Okuma alanları oluşturarak hem kitap okumalarını hem de Kuran-ı Kerim okumalarını sağladık. Bunların yanında Ebru Sanatını da icra ettik. Emeği geçen belletmenlerimize ve yurt müdür yardımcımız Dilber CEYLAN’a teşekkür ederiz.

03-06-202303-06-202303-06-202303-06-202303-06-202303-06-202303-06-2023

Yayın: 03.06.2023 - Güncelleme: 03.06.2023 12:05 - Görüntülenme: 164