Ock

Şirvan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak söz varlığını geliştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla Bakanlığımızın himayesinde başlatılan  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" Ocak ayı faaliyeti olan 'Hatırlatmaca' etkinliğini tüm kademelerde gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ilgi gösterdiği ve aktif katılım sağladığı etkinlik için emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası kapsamında okulumuz spor kulübü tarafından pano çalışması yapıldı. Öğrencilerimizin de etkin katılım sağladığı etkinlikte emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Recep ÖZENÇ’e teşekkür ederiz.

Ara

20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy' u Anma Haftası dolayısıyla okulumuzda İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u ölümünün 87. yılında yâd etmek üzere program gerçekleştirildi. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimiz Gönül YAŞA’ya, İhsan URAL’a ve Fatma Aleyna NAÇAR’a teşekkür ederiz.

Ara

Şirvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Satranç Kulübü aralık ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz satranç oynadılar.  Öğrencilerimizin iş birliği içinde olduğu bu etkinlikte kazanan dostluk oldu. Etkinlikte emeği geçen öğretmenimiz Arzuhan BOZKURT’a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun Psikolojik Danışmanı Tugay KONT tarafından 7. sınıfa giden gönüllü  öğrencilerimize küçük gruplar halinde 6 oturumluk  "Kariyer Olgunluğu Psikoeğitim Programı"   rehberlik odasında  uygulandı.  Bu sayede öğrencilerimiz meslek seçerken nelere dikkat etmek gerektiğini, mesleklerle ilgili araştırma yaparken hangi kaynaklardan faydalanabileceklerini öğrenmiş oldular hem de geleceğe dair bir mesleki hedef planı oluşturdular. Okulumuzun psikolojik danışmanı ve rehber öğretmenine yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Genç Nidâ Kur’ân-ı Kerîm’i Güzel Okuma Yarışması’nda okulumuz 11. sınıf öğrencisi Sümeyye Citekçi il 4.sü olmuştur. Öğrencimizin başarısında emeği geçen İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Fatma BİLGİLİ SANCAR’a teşekkür ederiz.

Ara

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’nda okulumuz 12. sınıf öğrencisi Mehmet Emin BEYHAN il 2.si olmuştur. Öğrencimizin başarısında emeği geçen İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sebile UÇMA’ya teşekkür ederiz.

Ara

Genç Hatipler Minberde Hutbe Okuma Yarışması’nda okulumuz 12. sınıf öğrencisi Muhammed Buğutekin il 4.sü olmuştur. Öğrencimizin başarısında emeği geçen İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Emine KAÇMAZ’a teşekkür ederiz.

Ara

Din öğretimi genel müdürlüğü himayelerinde yürütülen imam hatip lisesi öğrencilerinin mesleki beceri ve uygulama eğitimleri yerinde öğrenmeleri amacıyla yapılacak programı görüşmek için ilçe müftülüğüne ziyarette bulunduk. İlçe müftümüz Besri BİLGETAY'ın nazik kabulleri için kendilerine teşekkür ederiz

Kas

Şirvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Kulübü olarak kasım ayı kazanımı kapsamında yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi desteklemek amacıyla öğrencilerimizle “Saygı Ağacı”yaptık. Etkinlikte emeği geçen İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Fatıma ATABAY KEÇELİ’ye teşekkür ederiz.

Kas

Şirvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Kulübü olarak öğrencilerimize Diyanet Tv’de yayınlanan “Değerler Takımı” adlı çizgi filmin “Saygı” konulu bölümünü izlettirdik. Öğrencilerimizin büyük ilgiyle katılım sağladıkları etkinlik için İHL Meslek Dersleri öğretmenimiz Fatıma ATABAY KEÇELİ’ye teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı okul sporları kapsamında Gençler Masa Tenisi İl Turnuvası’nda okulumuz Siirt il üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Recep ÖZENÇ’e teşekkür ederiz.

Kas

Genç Sadâ Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda okulumuz 12. sınıf öğrencisi Halil Şalk il 2. olmuştur. Öğrencimizin başarısında emeği geçen İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Fatıma Atabay KEÇELİ’ye teşekkür ederiz.

Kas

Şirvan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı okul sporları kapsamında Gençler Masa Tenisi İl Turnuvası’na katıldık. Okulumuz grup maçlarında başarı sağlayarak bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Emekleri için Okul Müdürümüz Yunus YILDIZ’a ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Recep ÖZENÇ’e teşekkür ederiz.

Kas

Kasım ayı etkinliği kapsamında Afet Hazırlık Kulübü olarak bölgemizde meydana gelmiş ve meydana gelebilecek doğal afetlerle ilgili bilgilendirmeler yapılıp konuyla ilgili eğitici videolar izletildi. Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimiz Çetin ÇEKEN, İhsan URAL ve Ümit BURGU’ya teşekkür ederiz.