GÖNÜL DÜNYAMIZI ZENGİNLEŞTİRİYORUZ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayesinde gerçekleştirilen KTS etkinlikleri bünyesinde Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı kapsamında “40 Şair 40 Şiir” etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetleri düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu minvalde okulumuzda “Şairlerimizi Tanıyor ve Şiir Okuyoruz” atölyesi kurulmuştur. Hafta da 3 gün buluşan öğrencilerimizin gönül dünyalarını genişlediğini görüyüoruz. Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY başta olmak üzere yedi güzel adamdan Mehmet Akif İNAN ve Rasim ÖZDENÖREN şiirleri ile Yahya Kemal BEYATLI’nın şiirleri seçilerek öğrencilerimiz tarafından en güzel şekilde okundu. Öğrencilerimiz tarafından   “Şiir Okuma Klipleri” etkinliği hayata geçirilerek hazırlanan klipler okulumuzun sosyal medya hesaplarında paylaşılmaktadır. Emeği geçen öğretmenlerimiz Fatma BİLGİLİ’ye, Sevda SOMUNCU’ya ve Zeynep KARA ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

29-04-202329-04-202329-04-2023

Yayın: 29.04.2023 - Güncelleme: 29.04.2023 12:23 - Görüntülenme: 206