SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN AİLELERİYLE BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü himayesinde gerçekleştirilen KTS etkinlikleri kapsamında, Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanında öğrencilerimizin akademik gelişimi için ve akademik başarılarının yükselmesi için velilerimizle işbirliği yapmaya gayret ediyoruz. Bu minvalde sınava hazırlanan öğrencilerimizin velileri ile sürekli iletişim halindeyiz. Aile Akademileri kapsamında sınava hazırlanan ailelere dönük aylık seminerler yapmaya özen gösteriyoruz. Mekan ve zaman fark etmeksizin her daim onlarla beraber olduğumuzu hisstermeye çalışıyoruz. Yeri geliyor konferans salonunda buluşuyoruz, yeri geliyor müdür ve müdür yardımcımızın odalarında görüşüyoruz yeri geliyor ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Tek hedefimiz var o da öğrenciyi kazanmak. Öğretmenlerimizin tarafından sınav stresi, alınacak önlemler ve ders çalışma stratejileri başta olmak üzere, aile olma konuşmaları yapıyoruz. Ayrıca rehber öğretmenimiz tarafından aile bilinçlendirilmeleri devam edilmektedir. Bazen bir kelime, bazen bir cümle bazen de bir hayat hikâyesi öğrencilerin bazı şeylere fark etmelerine yardımcı olabilir. Öğrencelerimizin kendilerine güvenmelerini ve yapılacakları hataları en aza indirgemeyi hedefliyoruz. Emeği geçen idare ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29-04-202329-04-202329-04-202329-04-202329-04-202329-04-202329-04-2023

Yayın: 29.04.2023 - Güncelleme: 29.04.2023 12:55 - Görüntülenme: 202